collage5 collage2collage3 collage1

 

Soon it’s time to put my parents’ kitchen in order and I’ve done some thoughts on how it may end up looking. We have had a long debate on, whether we should just paint the tiles or add new ones. Therefore I had to get a little inspiration and here are some of those that I like. There is everything from color to pure white with white grout.

Translate: Nu er det snart tid til at sætte mine forældres køkken i stand og jeg har gjort mig nogle tanker om hvordan det evt skal ende med at se ud. Vi har længe diskuteret om vi bare skal male fliserne eller lægge helt nye. Derfor måtte jeg lige have lidt inspiration og her er nogle af dem jeg jeg kan lide. Der er alt fra farvede til helt hvide med hvide fuger. 

…Marie…

 

Source; pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *