aprillamp

I have a old architect lamp at home, that soon needs to be replaced. While browsing through some of the sites, I found some different types of lamps that i find interesting. Hope you’ll be just as inspired as me.
Remember my post about paper collective? Some of their great design are now on sale ! You can find it here

Translate: Jeg har en gammel arkitekt lampe derhjemme, at der snart skal udskiftes. Mens jeg kiggede på forskellige interiør sider, så fandt jeg også nogle forskellige typer af lamper, som jeg finder interessant. Håber du bliver lige så inspireret som mig.
Kan i huske a
t jeg for lidt siden havde et indlæg om paper collective? Nu er nogle af deres flotte plakater på udsalg! I kan finde det her.

1 ILVA || 2 ILVA || 3 Designdelicatessen || 4 Designdelicatessen || 5 Boconcept || 6 ILVA || 7 Boconcept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *