DSC_0551 DSC_0555

So! After a busy series of exams and the subsequently responsibilities and duties, that I didn’t have time to managed while studying. Now I have finally time to write again. Every month I get a lot of magazines in my mailbox to my own joy and inspiration. However, they begin to pile up. Therefore I decided to use some as decoration in my little home. In the top picture you can see a small part of my assemblies. Here are other inspiring ways to do it, all found on pinterest.


Så ! Efter en lang række eksamener samt de efterfølgende pligter som jeg ikke nåede at lave imens, så har jeg endelig tid til at skrive igen. Jeg får hver månede en masse blade hjem til min egen glæde og inspiration. Dog begynder de at hobe sig op. Derfor besluttede jeg mig for at benytte nogle som decoration i mit lille hjem. I de øverste billede kan i se en meget lille del af min samlig. Her er der andre inspirerende måder at gøre det på, alle fundet på pinterest.

  f8b028d85a4d4c9d29917f596b724c59 cbc833787e645344e97dbee4a3027a9a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *